kunstner præsentation

Anne-Marie Pedersen

Naturen er min inspirationskilde. Det smukke nordiske lys, skov, strand, himmel og hav, bjerge og dale, males ind i mine billeder. Jeg arbejder abstrakt/ekspressivt, hvilket betyder, at mine malerier bliver til i selve arbejdsprocessen, som er spontan og intuitiv. Jeg arbejder med akryl, olie og pasteller. Har som regel gang i flere malerier samtidig. Der formes, forandres, males over og eksperimenteres, indtil billedet giver mig en følelse af glæde og forløsning.

Jeg har malet og tegnet siden min ungdom. Har modtaget undervisning på adskillige højskoleophold, workshops på kunstfestivaler, og adskillige udvalgte kurser.

Jeg har gennem mange år udstillet dels i virksomheder, på kunstmesser, gallerier og haft separat udstillinger. Jeg er bl.a. medlem af  ”Kunstrunden Nordsjælland” med åbne døre arrangementer i Pinsen WWW.kunstrunden.dk og ”Gribskovmalerne” WWW.gribskovmalerne.dk  begge censurerede sammenslutninger.

Kontaktinfo:

Anne-Marie Pedersen, Kovangen 410, 3480 Fredensborg.

Tlf: 24275325

Mail: anne-marie.pedersen@outlook.com 

 Hjemmeside: www.anne-mariep.dk  og www.cybergalleriet.dk/1419

Scroll to Top